Política de privacitat

Herbes del Portalet S.L., com a Responsable del Tractament, amb CIF: B-66.922.543, l’informa en virtut de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de caràcter personal, que les dades personals recollides mitjançant els diferents formularis del website, i les que faci arribar a les adreces de correu electrònic de contacte seran tractades amb les següents finalitats:

Les dades que ens faciliti es conservaran durant el temps estrictament necessari per atendre la seva sol·licitud (inferior a sis mesos, excepte que de la seva sol·licitud se’n derivi una actuació que requereixi per motius legals conservar-la durant un període més llarg de temps), o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, com la legislació laboral i tributària. 

L’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat sobre les dades personals que ens ha facilitat. Per fer-ho, pot fer arribar la seva sol·licitud a la nostra organització, fent-nos arribar la seva sol·licitud per correu postal a Herbes del Portalet S.L., Ref. Protecció de Dades, Carrer del Portalet, 14, 08401 – Granollers, o bé fer arribar la seva sol·licitud a l’adreça info@herbesdelportalet.com.

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.herbesdelportalet.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a Herbes del Portalet S.L., de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a Herbes del Portalet S.L. o a tercers.