Política de privacitat

Herbes del Portalet S.L., com a Responsable del Tractament, amb CIF: B-66.922.543, l’informa en virtut de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, que les dades personals recollides mitjançant els diferents formularis del website, i els que faci arribar a les adreces de correu electrònic de contacte seran tractats amb les següents finalitats:

  • Atendre els comentaris o consultes que faci arribar a la nostra organització.
  • Gestionar les seves comandes.
  • Rebre comunicacions de novetats i informació comercial de productes i serveis oferts per Herbes del Portalet S.L., si vostè ho ha autoritzat expressament.

Les dades que ens faciliti es conservaran durant el temps estrictament necessari per a atendre la seva sol·licitud (inferior a sis mesos, tret que de la seva sol·licitud es derivi una actuació que requereixi per motius legals conservar-la durant un període més llarg de temps) o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals, com la legislació laboral i tributària.

L’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat sobre les dades personals que ens ha facilitat. Per a això, pot fer arribar la seva sol·licitud a la nostra organització, fent-nos arribar la seva sol·licitud per correu postal a Herbes del Portalet S.L., Ref. Protecció de Dades, Carrer del Portalet, 14, 08401 – Granollers, o bé enviar la seva sol·licitud per correu electrònic a l’adreça info@herbesdelportalet.com.

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.herbesdelportalet.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a Herbes del Portalet S.L., de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, sent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per això a Herbes del Portalet S.L. o a tercers.